Matériel: mixeur, moule à gâteau
Ingrédients: 225 g de margarine, 450 g de mix pour cake, 4 œufs
Préparation: mélangez 450 g de mix pour cake, 4 œufs et 225 g de margarine jusqu'à obtention d'une pâte lisse. Versez la pâte dans le moule à gâteau. Faites cuire le gâteau pendant environ 50 à 60 minutes ou milieu du four préchauffé. Après cuisson, plantez la pointe d'un couteau ou cœur du gâteau pour vérifier s'il est sec.
/Обладнання: міксер, форма для торта
Інгредієнти: 225 г маргарину, 450 г суміші для кексів, 4 яйця.
Приготування: змішайте 450 г суміші для кексів, 4 яйця і 225 г маргарину до отримання однорідної маси. Вилийте тісто у форму для торта. Випікайте пиріг приблизно 50-60 хвилин або в середині розігрітої духовки. Після приготування вставте кінчик ножа в серцевину торта, щоб перевірити, чи вона суха.
Aucun commentaire:
Enregistrer un commentaire